INFO


Olemme koonneet tälle sivulle mielestämme kaiken, mitä sinun tarvitsee Koria Rollista 2021 tietää. Jos et siitä huolimatta löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä: info (at) koriaroll.fi!
Image

LÖYDÄ KORIA ROLL!

Klikkaa itsesi mukaan Koria Rollin tunnelmiin festivaalin Facebook- ja Instagram-sivuilla! Molemmat kanavat seuraavat aktiivisesti tapahtuman rakentumista ja välittävät festivaalitunnelmia.

FACEBOOK
INSTAGRAM
TAKAISIN YLÖS
Image
Image

LIPUT JA RANNEKKEET

Koria Rollin liput ovat myynnissä osoitteessa www.koriaroll.fi/liput ja www.ticketmaster.fi/koriaroll. Myynnissä on yksi- ja kaksipäiväisiä pääsylippuja sekä yhden päivän VIP-lippuja.

Pääsylippuja voi ostaa myös Ticketmasterin lippukaupoista, joita on Kouvolassa Kuusankoski-talolla ja Lumon Areenalla KooKoon toimistolla.

Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin Koria Rollin sisäänpääsyportilla. Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn, joten tarkistathan rannekkeen kiinnityksen. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta tai rikkoutuneesta rannekkeesta.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluun ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti näin ollen yksittäisten artistien mahdolliset peruutukset eivät ole syy lippujen palauttamiselle tai muunlaiselle hyvitykselle.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

IKÄRAJAT

Koria Rolliin on K18-ikäraja ja koko festivaalialue on anniskelualuetta.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

SAAPUMINEN

Koria Rolliin pääsee kätevästi lähes millä tahansa kulkuvälineellä: jalkaisin, polkupyörällä, omalla autolla, taksilla, maksuttomalla festaribussilla tai jopa veneellä.

Maksuttomat festaribussit kulkevat Kouvolan Matkakeskukselta Koria Rolliin nonstop-periaatteella.

Autoilijoille on tapahtuma-alueen edessä parkkialue, jolla pysäköinti maksaa viisi euroa. Sisäänkäyntiportin edessä on myös Kymenlaakson Taksin popup-taksitolppa.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Tapahtuma-alue

Koria Roll järjestetään perinteiseen tapaan virtaavan Kymijoen äärellä Kouvolan Korialla. Tarkempi tapahtumapaikka on Kallioniemen tanssilava, jonka osoite on Puistolantie 3, 45610 Koria.

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta, josta löytyy useita ruoka- ja juomapalvelupisteitä.

Kouvola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, tulitpa sitten junalla, bussilla tai omalla autolla.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Maksutavat

Koria Rollissa voit maksaa käteisellä ja lähes kaikilla myyntipisteillä myös pankkikorteilla. Muistathan, että lähimaksulla voit maksaa jopa 50 euroon asti ja samalla nopeuttaa palvelua.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Pankkiautomaatit

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti sijaitsee Korian keskustassa Osuuspankin konttorin yhteydessä osoitteessa Porvarinpolku 9, 45610 Koria. Pankkiautomaatti löytyy myös Korian 24h ABC-asemalta osoitteesta Suviojantie 19, 45610 Koria.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Omat juomat ja eväät

Koria Rolliin ei saa tuoda omia juomia, mutta enintään 0,5 litran tyhjät juomapullot sallitaan. Alueella on vesipisteitä ja myynnissä monenlaisia alkoholittomia juomia.

Tapahtumaan voi tuoda pieniä omia eväitä, kuten karkkeja, keksejä, hedelmiä ja muuta pientä syötävää. Koria Rollissa on myös useita erilaisia ruokapisteitä.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Vesipisteet

Festivaalialueella on vesipisteitä, jotka on merkitty näkyvästi. Alueelle saa tuoda yhden, enintään 0,5 litran suuruisen juomapullon. Tapahtuma-alueella on myös myynnissä monenlaisia alkoholittomia juomia.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Korvatuplat

Äänitasot voivat nousta tapahtumassa ajoittain korkeiksi, joten suosittelemme ottamaan omat korvatuplat mukaan. Tulppia voi myös ostaa festivaalialueelta.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Tupakointi

Tapahtuma-alueella on useita tupakoimiseen tarkoitettuja alueita, joilla tupakoiminen on sallittu. Muilla alueilla, esimerkiksi lavan välittömässä läheisyydessä ja teltoissa, on kielletty. Huomioithan ympärilläsi olevat tupakoidessasi.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Narikka

Narikka sijaitsee Koria Rollin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Narikkaan voi jättää talteen ylimääräiset vaatteet ja varusteet. Narikan hinta on kolme euroa.

Koria Roll ei vastaa narikkaan jätetyistä vaatteista ja tavaroista. Järjestäjä ei myöskään ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Turvallisuus ja kielletyt esineet

Festivaalialueen porteilla tehdään kaikille tulijoille turvatarkastus, jossa mahdolliset kielletyt esineet otetaan pois. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski alueella.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda:

  • mitään nesteitä (enintään 0,5 litran tyhjät juomapullot sallitaan)
  • lasipulloja ja -purkkeja
  • päihteitä
  • ampuma- tai teräaseita, muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä
  • räjähteitä ja ilotulitteita
  • järjestelmäkameroita ja jalustoja, selfietikkuja
  • lakkapulloja ja muita aerosolituotteita
  • retkipöytiä ja -tuoleja
  • radiopuhelimia, laserosoittimia

Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä, koska ne aiheuttavat näköesteitä muille osallistujille. Epävakaan kelin varalta festivaalialueella on myynnissä sadeviittoja.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Ensiapu

Koria Rollissa on ensiapupiste, josta saat apua haavoihin ja muihin pikkuvaivoihin. Tarkista ensiapupisteen sijainti aluekartasta saapuessasi tapahtumaan.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Löytötavarat

Löytötavarapiste sijaitsee narikan yhteydessä sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Palautathan alueelta löytämäsi tavarat sinne.

Tavaroita säilytetään tapahtuman jälkeen yhden viikon ajan. Maanantaina 24. elokuuta arvotavarat (arvo yli 20€) viedään Kouvolan pääpoliisiasemalle ja muut tavarat (arvo alle 20€) kierrätykseen.

Kouvolan pääpoliisiasema, Vuorikatu 1, 45100 Kouvola

puhelin:
0295 414 488

sähköposti:
loytotavara.kouvola (at) poliisi.fi

avoinna:
ma-pe 8-12 ja 13-16.15

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Avustajat

Avustaja pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi Koria Rolliin. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea festivaalialueelle avustettavan henkilön kanssa. Avustajan maksuton sisäänpääsy koskee vain tavallisia pääsylippuja, ei VIP-lippuja.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on Koria Rollissa sallittua ja suotavaa – mutta vain puhelimilla tai pokkarikameroilla. Järjestelmäkameran ja jalustojen tuominen festivaalialueelle on kielletty. Muista hashtag #koriaroll!

Muistathan kuvatessasi kunnioittaa muiden vieraiden yksityisyyttä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää kuvaaminen joissain tilanteissa, kuten artistin pyynnöstä keikan aikana.

Koria Rollissa otettujen kuvien kaupallinen käyttö ilman lupaa on kielletty.

TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Talkoolaiset

Haluatko auttaa Koria Rollin järjestämisessä, saada työkokemusta ja päästä näkemään mitä kaikkea Koria Roll pitää sisällään? Haemme talkoolaisia esimerkiksi:
- rannekkeenvaihtajaksi
- liikenteenohjaajaksi

- siivouspartioiden vetäjäksi tai jäseneksi
- järjestyksenvalvojaksi (edellyttää järjestyksenvalvontakorttia)

LUE LISÄÄ
TAKAISIN YLÖS
Image
Image

Yhteistyökumppanit


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image