Koria Rollille Check-merkki

Koria Roll on ansainnut tapahtumateollisuuden Check!-merkin, joka kertoo, että Koria Roll on tapahtumana sitoutunut noudattamaan kattavaa turvallisuustoimenpiteiden listaa.

– Koria Roll toteutetaan tarkasti viranomaisohjeita kuunnellen ja noudattaen, lupaa festivaalin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm.

Listassa olevat turvatoimet ovat tapahtuma-alalla luotuja erinomaisia käytäntöjä sekä eri viranomaisten velvoittamia toimia.

Tapahtumateollisuuden julkaiseman Check!-merkin saaminen edellyttää muun muassa terveysturvallisuussuunnitelmaa, tehostettua siivousta ja riskikartoitusta.

– Check!-merkin takana on laaja lista turvallisuustoimenpiteitä, jotka yleisötilaisuuksissa on aina syytä ottaa huomioon. Osa toimenpiteistä on eri viranomaisten velvoittamia, osa tapahtuma-alan itse luomia hyviä käytäntöjä. Viimeisen vuoden aikana mukaan ovat tietenkin tulleet myös toimenpiteet terveysturvallisuuden varmistamiseksi korona-aikana, sanoi Tapahtumateollisuuden johtaja Maria Sahlstedt Check!-merkin julkaisun yhteydessä.

Koria Rollista halutaan järjestää kaikille turvallinen tapahtuma, mikä onnistuu yhteisiä toimenpiteitä ja sääntöjä noudattamalla. Voimme yhdessä vaikuttaa siihen, että pääsemme nauttimaan taas livemusiikista turvallisesti.

Turvallinen tapahtuma tehdään yhdessä.