Koria Roll tulee taas!

Tauko on ohi: Korialla rokataan ja rollataan taas elokuussa 2023! Ensimmäiset liput ovat jo myynnissä.

Koria Roll palaa yhden välivuoden jälkeen kesän ohjelmistoon täydellä tohinalla 11.-12. elokuuta 2023! Kallioniemen upeassa jokimiljöössä rokataan ja rollataan elokuussa kaksi päivää kotimaisen pop- ja rock-musiikin merkeissä.

Tulevana kesänä rokataan peräti kahden lavan voimin, kun päälavan ohella tapahtuma laajenee myös tanssipaviljongin sisälavalle.

– Perjantain ohjelma kasvaa neljästä bändistä seitsemään ja lauantain viidestä yhdeksään. Samalla kattaus lavenee ja lavoilla nähdään ja kuullaan mielenkiintoinen nippu eri vaiheissa uraansa olevia yhtyeitä, Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.

– Hiljaisia hetkiä ei tule, vaan koko ajan rokataan ja rollataan jommalla kummalla lavalla.

Tulevan kesän ensimmäiset artistit julkaistaan maanantaina 13. helmikuuta. Lipunmyynti on kuitenkin jo käynnissä: osta huippuedulliset Blind Bird -pääsyliput nyt Ticketmasterista – jos uskallat: kahden päivän lippu vain 49 euroa ja kahden päivän buffetruokailun sisältävä VIP-lippu vain 169 euroa! VIP-lippuihin sisältyy ruokailun lisäksi myös oma sisäänkäynti, maksuton narikka, vesivessat ja oma VIP-baari lavan läheisyydessä.

Koria Roll järjestettiin edellisen kerran kesällä 2021, jolloin se heräsi uudistuneena henkiin 13 vuoden tauolta.

– Edellisen Rollin palautekyselyn perusteella 99% kävijöistä suosittelisi tapahtumaa ystävilleen. Parannettavaa siis jäi, mutta niinhän sitä sanotaan, että harjoitus tekee mestarin. Siitä lähdetään, että tänä vuonna ei jäädä 99 prosenttiin!

KORIA ROLL 2023
Pe-la 11.-12.8.2023
www.ticketmaster.fi/koriaroll
Ensimmäiset esiintyjät julkaistaan maanantaina 13. helmikuuta 2023.