Koria Roll on täällä taas!

Kallioniemessä rokataan ja rollataan taas elokuussa – ensimmäistä kertaa 12 vuoteen.

Pitkä 12 vuoden odotus on ohi: Koria Roll herää taas henkiin! Koria Roll 2020 järjestetään perinteitä kunnioittaen Korian Kallioniemessä 14.-15. elokuuta.

Koria Roll tuo Kouvolaan nipun kotimaan eturivin artisteja. Festivaalin lavalle nousevat muun muassa Anssi Kela, Arttu Wiskari, Viikate ja BEHM!

– Suomalainen musiikki ja festarikulttuuri voivat paremmin kuin koskaan. Kouvolassa on silti ollut tällä saralla tyhjää. Ei ole enää, sanoo Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm.

– Perjantain kattauksessa on enemmän rokkia ja lauantaina biletystä. Voidaan hyvällä omallatunnolla puhua Kaakkois-Suomen kovimmista kesäjuhlista.

Koria Roll järjestettiin virtaavan Kymijoen äärellä ensimmäisen kerran jo 1970-luvulla. Festivaalin toinen tuleminen nähtiin vuosina 1994–2008 ja nyt vuorossa on kolmas näytös.

– Koria Rollilla on vahvat perinteet, jotka on kunnia herättää eloon ja tuoda 2020-luvulle. Olemme saaneet edellisiltä järjestäjiltä luvan brändin käyttöön ja paljon hyvää taustatietoa sekä tukea. Kaikki ovat vain innoissaan siitä, että tuomme vanhan festarin tähän päivään.

Koria Rollin järjestävät yhteistyössä salibandyseura Korian Klubi ja Kouvolan KooKoo.

– Paikallisuus on aina ollut Koria Rollille kantava teema ja sitä se on myös tällä kertaa, lupaa KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

Pääsyliput Koria Rolliin ovat jo myynnissä Ticketmasterin kanavissa! Yhden päivän festarilippu maksaa heinäkuun loppuun saakka 39 euroa ja elokuun alusta alkaen 49 euroa. Kaksipäiväiset liput maksavat heinäkuun loppuun asti 69 euroa ja siitä eteenpäin 79 euroa.

Ruokailun ja muita etuja sisältävien VIP-lippujen hinta on elokuuhun saakka 89 euroa ja viimeiset kaksi viikkoa 99 euroa.

Koria Roll on K18-tapahtuma, sillä koko festivaalialue on anniskelualuetta.

Koria Roll 2020 järjestetään Kouvolan Korialla, Kallioniemen tanssilavalla 14.-15. elokuuta 2020. Pääsyliput tapahtumaan myy Ticketmaster. Koria Rollin järjestävät yhteistyössä salibandyseura Korian Klubi ja Liiga-joukkue Kouvolan KooKoo.