Huippusuosittu Ellinoora Koria Rolliin!

Persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan tunnettu Ellinoora täydentää Koria Rollin tämän vuoden kattauksen!

Vuoden 2020 naissolistina palkittu Ellinoora on takonut pitkän liudan radiohittejä. Tunnetuimpia kappaleita ovat varmasti Elefantin paino, Leijonakuningas ja menneen talven radiolistoja dominoinut Dinosauruksii. Ellinoora julkaisi toukokuun lopulla uuden kappaleen Meille käy hyvin, jonka vastaanotto on ollut erinomainen.

– Ellinoora on tämän hetken kuunnelluimpia ja suosituimpia kotimaisia naisartisteja. Kun kappaleiden soittokerrat lasketaan miljoonissa, niin tietää, että kyseessä on poikkeuksellinen lahjakkuus, Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm kehuu.

– Ellinoora oli tulossa jo viime vuoden Rolliin, joka jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Oli kuitenkin selvää, että jos suinkin saamme hänet tänä vuonna, niin asiaa ei tarvitse kahdesti miettiä.

Ellinooraa nähdään ja kuullaan Koria Rollissa lauantaina 14. elokuuta. Lauantai on valovoimaisten naisartistien päivä höystettynä sopivalla mieskarheudella: Ellinooran lisäksi lavalle nousevat kotimaisen musiikin ykkösilmiö BEHM ja ainutlaatuinen Erika Vikman, mutta myös useista radiohiteistään tunnettu Uniklubi ja kouvolalainen huippuyhtye Viikate.

Rollin avauspäivänä perjantaina Korialle saadaan suomalaisuuden tulkki Arttu Wiskari, jo 20 vuotta huipulla pysynyt Anssi Kela, viisulavalla villinnyt Blind Channel ja suomirockin kestotykki Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

– Yhdeksän kovaa kotimaista, kaksi päivää ja yksi Koria Roll. Elokuu, tule jo!

KORIA ROLL 2021 (K18)
Kallioniemi, Koria, Kouvola

Pe 13.8.2021
Arttu Wiskari, Anssi Kela, Blind Channel, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

La 14.8.2021
BEHM, Erika Vikman, Ellinoora, Uniklubi, Viikate

Pääsyliput 31.7.2021 asti
Päivälippu 39,90 euroa
Kahden päivän lippu 69,90 euroa

1.8.2021 alkaen
Päivälippu 49,90 euroa
Kahden päivän lippu 79,90 euroa

VIP-liput
VIP-lippuihin sisältyy muun muassa buffet-ruokailu, oma sisäänkäynti, maksuton narikka sekä omat WC-tilat.
Päivälippu 109,90 euroa
Kahden päivän lippu 209,90 euroa

OSTA LIPUT!