Koria Rollin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu!

Korialla rokataan ja rollataan taas elokuussa.

Koria Rollin kesän 2024 päiväkohtainen ohjelma on valmis ja julkaistu. Kallioniemessä rokataan taas edellisvuoden tapaan kahdella lavalla: päälavalla ulkona ja sisälavalla.

Perjantaina päälavalle nousevat BESS, Kotiteollisuus, Pelle Miljoona & Pispala Punks ja Viikate sekä sisälavalle Aston Kalmari, Lauri Pönni & Kirkonkylän orkesteri ja Saattohoito79.

Lauantaina päälavan ottavat haltuunsa Aste, Lähiöbotox, Movetron, Sonata Arctica ja Stam1na, sisälavan puolestaan Bilebändi Vapina, Bat & Ryyd, Nyrkkitappelu ja Raivopäät 2.0.

Myös päiväkohtaisten pääsylippujen myynti on alkanut! Yhden päivän lipun hinta on 49,9 euroa ja kahden päivän lipun hinta 89,9 euroa. VIP-liput yhdelle päivälle 109,9 euroa ja kahdelle päivälle 199,9 euroa. VIP-lippuihin sisältyy muun muassa buffetruokailu, sisävessat ja maksuton narikka.

Osta lippusi Ticketmasterista!

KORIA ROLL 2024 (K18)
Pe-La 9.–10.8.2024
Kallioniemi, Koria, Kouvola

Perjantai 9.8.2024
Päälava

BESS
Kotiteollisuus
Pelle Miljoona & Pispala Punks
Viikate

Sisälava
Aston Kalmari
Lauri Pönni & Kirkonkylän orkesteri
Saattohoito79

Lauantai 10.8.2024
Päälava

Aste
Lähiöbotox
Movetron
Sonata Arctica
Stam1na

Sisälava
Bilebändi Vapina
Bat & Ryyd
Nyrkkitappelu
Raivopäät 2.0

Rollin kattaus valmis: Sonata Arctica ja BESS tulevat Korialle!

Elokuussa Kouvolan Korialla järjestettävän Koria Rollin esiintyjälistaus on julkaistu kokonaisuudessaan.

Korialla rokataan ja rollataan elokuussa muun muassa kansainvälistäkin mainetta niittäneen jättiläisen Sonata Arctican sekä Suomen tämän hetken kuumimman naisartistin BESSin tahtiin.

Koria Rollin uusia kiinnityksiä ovat myös kouvolalainen rockjätti Viikate, lappeenrantalainen rocktykki Aston Kalmari sekä helsinkiläinen rapmetalliyhtye Lähiöbotox.

– Hirveästi omassa genressään Sonata Arcticaa ja BESSiä kovempia nimiä ei tällä hetkellä maasta löydy, iloitsee Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm.

Rollissa juhlitaan edellisvuoden tapaan kahdella lavalla: päälavalla ulkona ja kakkoslavalla sisätiloissa. Sisälavan molempien päivien ensimmäiset esiintyjät ovat kouvolalaisia nuoria: Bilebändi Vapina ja Lauri Pönni & Kirkonkylän Orkesteri.

Sisälavalla nähdään myös kouvolalainen kokeneempi punkbändi Saattohoito79.

– Paikallisuudella on aina ollut Koria Rollissa iso arvo. Olemme iloisia, että pääsemme tarjoamaan paikallisille nuorille ensimmäisiä festarikokemuksia.

Koria Rollin kahdeksan muuta esiintyjää oli julkaistu jo aiemmin. Uusimpien kiinnitysten lisäksi Rollissa esiintyvät Aste, Bat ja Ryyd, Kotiteollisuus, Movetron, Nyrkkitappelu, Pelle Miljoona & Pispala Punks, Raivopäät 2.0 sekä Stam1na.

– Sopiva sekoitus raskaampaa ja biletysmusiikkia, paikallisuutta ja maailmaakin nähneitä tähtiä.

Sonata Arctica huipentaa Koria Rollin lauantain ja BESS puolestaan avaa Rollin perjantain. Muut päiväkohtaiset aikataulut julkaistaan maaliskuun aikana, jolloin alkaa myös yksipäiväisten pääsylippujen myynti.

Siihen asti myynnissä on vain kaksipäiväisiä lippuja:

Kahden päivän normaali lippu 79,90 euroa
Kahden päivän VIP-lippu 199,90 euroa

Osta omasi Ticketmasterista!

KORIA ROLL 2024 (K18)
Pe-La 9.–10.8.2024
Kallioniemi, Koria, Kouvola

Aste, Aston Kalmari, Bat ja Ryyd, BESS, Bilebändi Vapina, Kotiteollisuus, Lauri Pönni & Kirkonkylän orkesteri, Lähiöbotox, Movetron, Nyrkkitappelu, Pelle Miljoona & Pispala Punks, Raivopäät 2.0, Saattohoito79, Sonata Arctica, Stam1na, Viikate

Ensimmäiset esiintyjät julki: Stam1na Koria Rolliin!

Koria Roll julkaisi ensimmäiset esiintyjät kesälle 2024.

Korian Kallioniemessä rokataan ja rollataan jälleen perjantaina ja lauantaina 9. ja 10. elokuuta 2024.

Koria Rollin lavalle nousevat kahden päivän aikana muun muassa suomirockin legendat Stam1na ja Kotiteollisuus, punkjättiläiset Pelle Miljoona & Pispala Punks ja Nyrkkitappelu sekä biletykit Movetron ja Aste. Mukana on myös ysärin legendaarinen eurodanceduo Bat ja Ryyd.

Kattaus on astetta rokahtavampi kuin aiempina kesinä. Myös kevyempää kalustoa löytyy, entistä menevämpänä versiona.

– Koria Rollin tulevan vuoden kokoonpanossa on otettu asiakaspalautteen myötä tietoisesti pari askelta eteenpäin. Korialla tarjoillaan elokuussa rokkia ja bilepoppia, tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.

– Erityisesti Stam1nan paluuta Korialle on toivottu yleisön puolelta todella paljon. Pelle Miljoona & Pispala Punks on energinen erikoiskokoonpano, joka vetää kesällä vain muutamia keikkoja ja setti koostuu Pellen uran ensimmäisten levyjen kappaleista.

Paikallisuus on edelleen Koria Rollissa tärkeä arvo ja kouvolalaisväriä tapahtumaan tuo muun muassa Raivopäät 2.0, joka nähtiin Rollin lauteilla myös menneenä kesänä.

– Raivopäät ja Nyrkkitappelu olivat sisälavan ehdottomia onnistujia tänä vuonna, joten on hienoa, että molemmat saatiin kiinnitettyä myös tulevalle kesälle.

Korialla juhlitaan tämän kesän tavoin kahdella lavalla.

– Ei tässä vielä kaikki! Kattaus täydentyy myöhemmin ja tulossa on vielä esimerkiksi naisartisti aivan radion soittolistojen kärjestä sekä kansainvälisestikin tunnettu yhtye.

Koria Roll on löytänyt viimeisen kolmen vuoden aikana paikkansa Kouvolan ja Kymenlaakson kesässä.

– Tämän vuoden Koria Rollin asiakaspalaute oli jälleen lähestulkoon pelkästään positiivista. Vastaajista 99% suosittelisi tapahtumaa ystävälleen, eli homma toimii, mutta teemme taas parhaamme, jotta lukema nousisi sataan.

Koria Rollin pääsyliput ovat jo myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Kahden päivän liput maksavan nopean ostajan etuhinnoilla vielä maanantaina 11. joulukuuta 59,90 euroa. Tiistaina hinta nousee 79,90 euroon. Yksipäiväisten lippujen myynti alkaa myöhemmin kevään lähestyessä.

Koria Roll 2024 on aiempien vuosien tapaan K18-tapahtuma.

Pääsyliput 11.12.2023 / OSTA TÄSTÄ!
Kahden päivän normaalipääsylippu 59,90 euroa
Kahden päivän VIP-pääsylippu 169,90 euroa

Pääsyliput 12.12.2023 alkaen / OSTA TÄSTÄ!
Kahden päivän normaalipääsylippu 79,90 euroa
Kahden päivän VIP-pääsylippu 199,90 euroa

VIP-lippuihin sisältyy buffetruokailu, maksuton narikka ja oma VIP-alue lavan läheisyydessä.

KORIA ROLL 2024 (K18)
Pe-La 9.-10.8.2024
Kallioniemi, Koria, Kouvola

Aste, Bat ja Ryyd, Kotiteollisuus, Movetron, Nyrkkitappelu, Pelle Miljoona & Pispala Punks, Raivopäät 2.0, Stam1na. Lisää esiintyjiä julkaistaan talven aikana.

Koria Roll tulee taas – liput kesälle 2024 myynnissä!

Koria Roll järjestetään jälleen 9.-10. elokuuta 2024.

Ensimmäiset liput ensi kesän Koria Rolliin ovat jo myynnissä Ticketmasterissa. Osta jos uskallat!

Blind Bird -liput
Kaksi päivää (K18) – 59,90 euroa
Kaksi päivää VIP (K18) – 169,90 euroa

VIP-lippuihin sisältyy oma sisäänkäynti, narikka, buffet-ruokailu ja omat VIP-alueet.

After Movie 2023

Koria Rollin VIP on loppuunmyyty!

Huonoja uutisia: Koria Rollin VIP on loppuunmyyty!

Tavallisia lippuja on vielä saatavilla molemmille päiville. Osta omasi Ticketmasterista!

PERJANTAI 11.8.2023
Päälava

Klo 17.00 Aarne Tenkanen & Tempuntekijät
Klo 19.00 Anssi Kela
Klo 21.00 Uniklubi
Klo 23.15 Klamydia

Sisälava
Klo 18.05 Julian Rock
Klo 20.05 IKINÄ
Klo 22.10 Terveet Kädet

LAUANTAI 12.8.2023
Päälava

Klo 15.00 Kotiteollisuus
Klo 17.00 Olli Halonen
Klo 19.05 Pihlaja
Klo 21.10 Teflon Brothers
Klo 23.15 Viikate

Sisälava
Klo 16.05 Tumppi Varonen & Problems
Klo 18.05 Raivopäät 2.0
Klo 20.10 The Boogie Mooses
Klo 22.15 Nyrkkitappelu

Tervetuloa Koria Rolliin – lue tapahtumainfo

Koria Roll juhlitaan tulevana viikonloppuna Kallioniemessä.

Saapuminen:
Koria Rolliin pääsee kätevästi lähes millä tahansa kulkuvälineellä: jalkaisin, polkupyörällä, omalla autolla, taksilla, maksuttomalla festaribussilla tai jopa veneellä.
Maksuttomat festaribussit kulkevat Kouvolan Matkakeskukselta Koria Rolliin nonstop-periaatteella heti ovien avaamisesta alkaen, eli perjantaina kello 16 ja lauantaina kello 14 alkaen.

Muista myös Koria Rollin virallinen taksikumppani: Kymenlaakson Taksi / 0100 87227. Kymenlaakson Taksilla on myös oma taksitolppansa Koria Rollin pääsisäänkäynnillä helpottamassa poislähtemistä. Autoilijoille on tapahtuma-alueen edessä maksuton parkkialue.

Liput ja rannekkeet:
Sisäänkäynnillä on rannekkeenvaihto- ja lipunmyyntipiste. Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ja portilla on oma väylä VIP-asiakkaille.

Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn, joten tarkistathan rannekkeen kiinnityksen. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta tai rikkoutuneesta rannekkeesta.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluun ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti näin ollen yksittäisten artistien mahdolliset peruutukset eivät ole syy lippujen palauttamiselle tai muunlaiselle hyvitykselle.

Tapahtuma-alue:
Koria Roll järjestetään perinteiseen tapaan virtaavan Kymijoen äärellä Kouvolan Korialla. Tarkempi tapahtumapaikka on Kallioniemen tanssilava, jonka osoite on Puistolantie 3, 45610 Koria.

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta, josta löytyy useita ruoka- ja juomapalvelupisteitä, fanituotemyynti, vesipiste ja tupakointialueita.

Ruoka, juoma ja pantti:
Koria Rollin ruokamyyntipisteillä on tarjolla muun muassa pizzaa, muikkuja, makkaraperunoita, Palvilihan hampurilaisia ja valkosipulivoissa paistettuja leipiä. Jälkiruokapuolesta huolehtii jäätelökioski.

Juomapuolella tarjolla on Olvin monipuolinen tarjonta sisältäen perustuotteiden lisäksi muun muassa mango-ananas lonkeron ja IPA- sekä NEIPA-oluita. Viineistä saatavilla on niin valko-, puna-, rose- kuin kuohiviiniäkin.

Tämän vuoden uutuus on pantti, jolla panostetaan alueen siistiyteen ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Kaikkiin tölkki- ja pullo-ostoksiin tulee yhden euron panttimaksu, jonka saa takaisin, kun palauttaa ehjän pullon/tölkin takaisin myyntitiskille tai erilliselle panttipisteelle.

Narikka:
Narikka sijaitsee Koria Rollin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Narikkaan voi jättää talteen ylimääräiset vaatteet ja varusteet. Narikan hinta on viisi euroa ja narikkakäynnin kolme euroa – VIP-asiakkaille narikka on maksuton.
Koria Roll ei vastaa narikkaan jätetyistä vaatteista ja tavaroista. Järjestäjä ei myöskään ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Maksutavat:
Koria Rollissa on käytössä vain pankkikorttimaksut. Muistathan, että lähimaksulla voit maksaa jopa 50 euroon asti ja samalla nopeuttaa palvelua.

Omat juomat ja eväät:
Koria Rolliin ei saa tuoda omia juomia, mutta enintään 0,5 litran tyhjät juomapullot sallitaan. Alueella on vesipiste, joka tarjoilee herkullista Kouvolan vettä. Myynnissä on myös monenlaisia alkoholittomia juomia.
Tapahtumaan voi tuoda pieniä omia eväitä, kuten karkkeja, keksejä, hedelmiä ja muuta pientä syötävää. Koria Rollissa on myös useita erilaisia ruokapisteitä.

Tupakointi:
Tapahtuma-alueella on useita tupakoimiseen tarkoitettuja alueita, joilla tupakoiminen on sallittu. Muilla alueilla, esimerkiksi lavan välittömässä läheisyydessä ja teltoissa, on kielletty. Huomioithan ympärilläsi olevat muut rollaajat tupakoidessasi!

Ensiapu:
Koria Rollissa on SPR Kouvolan ensiapupiste, josta saat apua haavoihin ja muihin pikkuvaivoihin. Ensiapupiste sijaitsee punaisessa teltassa keskeisellä paikalla festivaalialueen sisäänkäynnin yhteydessä. Tarkista ensiapupisteen sijainti aluekartasta saapuessasi tapahtumaan.

Löytötavarat:
Löytötavarapiste sijaitsee narikan yhteydessä sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Palautathan alueelta löytämäsi tavarat sinne.

Tavaroita säilytetään tapahtuman jälkeen yhden viikon ajan. Maanantaina 21. elokuuta arvotavarat (arvo yli 20€) viedään Kouvolan pääpoliisiasemalle ja muut tavarat (arvo alle 20€) kierrätykseen.

Fanituotteet:
Rollin sisäänkäyntialueella on myynnissä paitsi Koria Rollin fanituotteita, myös muutamien artistien omia tuotteita.

Valokuvaaminen:
Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on Koria Rollissa sallittua ja suotavaa – mutta vain puhelimilla tai pokkarikameroilla. Järjestelmäkameran ja jalustojen tuominen festivaalialueelle on kielletty. Muista hashtag #koriaroll!

Alueella on myös kaksi erillistä valokuvauspistettä.

Muistathan kuvatessasi kunnioittaa muiden vieraiden yksityisyyttä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää kuvaaminen joissain tilanteissa, kuten artistin pyynnöstä keikan aikana.

Kielletyt esineet:
Festivaalialueen porteilla tehdään kaikille tulijoille turvatarkastus, jossa mahdolliset kielletyt esineet otetaan pois. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski alueella.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda:
• mitään nesteitä (enintään 0,5 litran tyhjät juomapullot sallitaan)
• lasipulloja ja -purkkeja
• päihteitä
• ampuma- tai teräaseita, muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä
• räjähteitä ja ilotulitteita
• järjestelmäkameroita ja jalustoja, selfietikkuja
• lakkapulloja ja muita aerosolituotteita
• retkipöytiä ja -tuoleja
• radiopuhelimia, laserosoittimia
Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä, koska ne aiheuttavat näköesteitä muille osallistujille. Epävakaan kelin varalta festivaalialueella on myynnissä sadeviittoja.

Rollissa juodaan Kouvolan Vettä

Koria Roll x Kouvolan Vesi

Vesi on arkinen mutta arvokas asia. Paikallinen vesiyhtiö Kouvolan Vesi tuottaa päivittäin raikasta, laadukasta talousvettä ja huolehtii samalla jäte- ja sadevesien johtamisesta sekä jätevesien käsittelystä ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Myös Koria Rollissa juodaan Kouvolan vettä – alueella on esteetön vesipiste. Se sijaitsee tanssilavan ulkoseinässä ja vieressä liehuu Kouvolan veden lippu, joten sitä ei voi olla huomaamatta.

Alueelle saa tuoda tyhjän enintään 0,5 litran kokoisen pullon.

TUTUSTU TARKEMMIN KOUVOLAN VETEEN TÄSTÄ!

Kymenlaakson Taksi kuljettaa!

Kymenlaakson Taksi on Koria Rollin virallinen taksikumppani. Varaa Rolli-kyytisi numerosta 0100 87227.

Koria Roll luottaa Kymenlaakson Taksin luotettaviin kyyteihin. Kymenlaakson Taksin n. 250 taksia palvelevat sinua koko maakunnan alueella. Soita 0100 87227 tai lataa Taksi Kymenlaakso -sovellus!

Kymenlaakson Taksilla on Koria Rollissa oma taksitolppa aivan alueen sisäänkäynnin edustalla.

Rolli-viikolla kannattaa pitää Kymenlaakson Takseissa silmät auki, sillä autoihin on piilotettu Koria Rollin pääsylippuja!

Luota paikalliseen, valitse Kymenlaakson Taksi.

Päiväkohtaiset aikataulut julkaistu!

Koria Rollin vuoden 2023 odotetut päiväkohtaiset aikataulut on julkaistu!

Tämän vuoden Koria Rollin avaa perjantaina ensimmäisenä esiintyvä Aarne Tenkanen & Tempuntekijät ja päättää lauantain lopettava Viikate.

Portit avataan perjantaina kello 16 ja lauantaina kello 14.

Koria Roll on K18-tapahtuma.

Perjantai 11.8.2023
Päälava

Klo 17.00 Aarne Tenkanen & Tempuntekijät
Klo 19.00 Anssi Kela
Klo 21.00 Uniklubi
Klo 23.15 Klamydia

Sisälava
Klo 18.05 Julian Rock
Klo 20.05 IKINÄ
Klo 22.10 Terveet Kädet

Lauantai 12.8.2023
Päälava

Klo 15.00 Kotiteollisuus
Klo 17.00 Olli Halonen
Klo 19.05 Pihlaja
Klo 21.10 Teflon Brothers
Klo 23.15 Viikate

Sisälava
Klo 16.05 Tumppi Varonen & Problems
Klo 18.05 Raivopäät 2.0
Klo 20.10 The Boogie Mooses
Klo 22.15 Nyrkkitappelu

Osta lippusi nyt!
Koria Rollin pääsyliput edullisemmin heinäkuun hinnoin 31.7.2023 asti:

Perjantai 39 euroa
Lauantai 39 euroa
Viikonloppu 69 euroa

Perjantai VIP 99 euroa
Lauantai VIP 99 euroa
Viikonloppu VIP 189 euroa