Ensimmäiset esiintyjät julki: Stam1na Koria Rolliin!

Koria Roll julkaisi ensimmäiset esiintyjät kesälle 2024.

Korian Kallioniemessä rokataan ja rollataan jälleen perjantaina ja lauantaina 9. ja 10. elokuuta 2024.

Koria Rollin lavalle nousevat kahden päivän aikana muun muassa suomirockin legendat Stam1na ja Kotiteollisuus, punkjättiläiset Pelle Miljoona & Pispala Punks ja Nyrkkitappelu sekä biletykit Movetron ja Aste. Mukana on myös ysärin legendaarinen eurodanceduo Bat ja Ryyd.

Kattaus on astetta rokahtavampi kuin aiempina kesinä. Myös kevyempää kalustoa löytyy, entistä menevämpänä versiona.

– Koria Rollin tulevan vuoden kokoonpanossa on otettu asiakaspalautteen myötä tietoisesti pari askelta eteenpäin. Korialla tarjoillaan elokuussa rokkia ja bilepoppia, tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.

– Erityisesti Stam1nan paluuta Korialle on toivottu yleisön puolelta todella paljon. Pelle Miljoona & Pispala Punks on energinen erikoiskokoonpano, joka vetää kesällä vain muutamia keikkoja ja setti koostuu Pellen uran ensimmäisten levyjen kappaleista.

Paikallisuus on edelleen Koria Rollissa tärkeä arvo ja kouvolalaisväriä tapahtumaan tuo muun muassa Raivopäät 2.0, joka nähtiin Rollin lauteilla myös menneenä kesänä.

– Raivopäät ja Nyrkkitappelu olivat sisälavan ehdottomia onnistujia tänä vuonna, joten on hienoa, että molemmat saatiin kiinnitettyä myös tulevalle kesälle.

Korialla juhlitaan tämän kesän tavoin kahdella lavalla.

– Ei tässä vielä kaikki! Kattaus täydentyy myöhemmin ja tulossa on vielä esimerkiksi naisartisti aivan radion soittolistojen kärjestä sekä kansainvälisestikin tunnettu yhtye.

Koria Roll on löytänyt viimeisen kolmen vuoden aikana paikkansa Kouvolan ja Kymenlaakson kesässä.

– Tämän vuoden Koria Rollin asiakaspalaute oli jälleen lähestulkoon pelkästään positiivista. Vastaajista 99% suosittelisi tapahtumaa ystävälleen, eli homma toimii, mutta teemme taas parhaamme, jotta lukema nousisi sataan.

Koria Rollin pääsyliput ovat jo myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Kahden päivän liput maksavan nopean ostajan etuhinnoilla vielä maanantaina 11. joulukuuta 59,90 euroa. Tiistaina hinta nousee 79,90 euroon. Yksipäiväisten lippujen myynti alkaa myöhemmin kevään lähestyessä.

Koria Roll 2024 on aiempien vuosien tapaan K18-tapahtuma.

Pääsyliput 11.12.2023 / OSTA TÄSTÄ!
Kahden päivän normaalipääsylippu 59,90 euroa
Kahden päivän VIP-pääsylippu 169,90 euroa

Pääsyliput 12.12.2023 alkaen / OSTA TÄSTÄ!
Kahden päivän normaalipääsylippu 79,90 euroa
Kahden päivän VIP-pääsylippu 199,90 euroa

VIP-lippuihin sisältyy buffetruokailu, maksuton narikka ja oma VIP-alue lavan läheisyydessä.

KORIA ROLL 2024 (K18)
Pe-La 9.-10.8.2024
Kallioniemi, Koria, Kouvola

Aste, Bat ja Ryyd, Kotiteollisuus, Movetron, Nyrkkitappelu, Pelle Miljoona & Pispala Punks, Raivopäät 2.0, Stam1na. Lisää esiintyjiä julkaistaan talven aikana.