Euroviisuedustaja Blind Channel Koria Rolliin

Elokuussa festarikartalle palaavan Koria Rollin artistikattaus täydentyy rockbändi Blind Channelilla.

Oululainen rock-yhtye Blind Channel nähdään toukokuun lopulla Rotterdamin euroviisulavalla – ja perjantaina 13. elokuuta Koria Rollin lauteilla!

– Blind Channel on juuri nyt kovimmassa nosteessa oleva kotimainen yhtye. Ja mikä parasta, tämä tarina on vasta alkumetreillä, intoilee Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm.

Blind Channel täydentää tämän vuoden Koria Rollin perjantain kattauksen. Kaksipäiväisen festarin ykköspäivänä kuullaan Blind Channelin lisäksi Anssi Kelaa, Timo Rautiaista & Trio Niskalaukausta sekä Arttu Wiskaria. Lauantaille on julkaistu toistaiseksi kolme esiintyjää: Emma-pystejä ennätyksellisesti kahminut BEHM, Uniklubi sekä Viikate.

– Koria Roll on kaksipäiväinen hyvänmielen poprock-festivaali yli 18-vuotiaille. Artistikattaus on monipuolinen sekoitus kotimaisen musiikin huipulta ja pöytälaatikossa julkaisemattomana on vielä hyvä kouvolalainen twisti.

Maailmaa kurittanut koronapandemia on Suomessa kääntynyt parempaan päin kesää kohti mentäessä.

– Viime kesän hyvät kokemukset ja koko ajan kiihtyvä rokotustahti vahvistavat entisestään uskoamme siihen, että elokuun puolivälissä on taas turvallista kokoontua festareiden merkeissä. Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita.

– Myös viime viikkojen lipunmyyntitahti kertoo siitä, että ihmisten luottamus kesätapahtumiin on korkealla ja Koria Rollia odotetaan kovasti. Nähdään elokuussa!

KORIA ROLL 2021 (K18)
Kallioniemi, Koria, Kouvola

Pe 13.8.2021
Arttu Wiskari, Anssi Kela, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Blind Channel

La 14.8.2021
BEHM, Uniklubi, Viikate

Pääsyliput 31.7.2021 asti
Päivälippu 39,90 euroa
Kahden päivän lippu 69,90 euroa

1.8.2021 alkaen
Päivälippu 49,90 euroa
Kahden päivän lippu 79,90 euroa

VIP-liput
Päivälippu 109,90 euroa
Kahden päivän lippu 209,90 euroa

OSTA LIPUT!